Θέματα συνεδρίασης 17 Φεβρουαρίου 2009

Προσκαλείσθε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 17 Φεβρουαρίου 2009 ημέρα Τρίτη και ώρα 6,00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτίριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού)  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω  θεμάτων  της  ημερησίας διάταξης που είναι  τα εξής :

1.     Επερώτηση Δημοτικού Συμβούλου Θεοδοσίου Σακκιώτη με θέμα «πρωτοβουλίες του Δήμου, για ανταπόκριση στην δημιουργία site προβολής και διεκδίκησης του Αττικού Πράσινου, της Υπερνομαρχίας Αθηνών-Πειραιώς».

2.     Επερώτηση Δημοτικού Συμβούλου Δημητρίου Σκίτσα περί χορήγησης με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου άδειας τοποθέτησης πέργκολας.

3.     ΄Εγκριση «οικονομοτεχνικής μελέτης προσαρμογής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ σε ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ».

4.     Μετατροπή της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ σε ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ (Κ.Ε.Δ.Α.).

5.     Εισήγηση Δημαρχιακής Επιτροπής για την σύναψη δανείου για την τακτοποίηση παλαιών οφειλών του Δήμου προς τους προμηθευτές του.

6.     Διόρθωση του εγκριθέντος, με την υπ. αριθ. 29/2009 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, προϋπολογισμού Δήμου οικ. έτους 2009

7.     ΄Εγκριση τροποποίησης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου (Ο.Ε.Υ.)

8.      Τροποποίηση της υπ. αριθ. 183/2007 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας όσον αφορά την κατανομή του  ποσού  των 2.020.000,00 � από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΘΗΣΕΑΣ (35 %) με όριο πληρωμών κατανεμημένο για την τετραετία  2006-2009.

9.      ΄Εγκριση της υπ. αριθ. 3/2009 μελέτης του έργου «ΜΕΤΑΦΟΡΑ CONTAINERS ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ»

10.  ΄Εγκριση της υπ. αριθ. 1/2009 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του Δήμου με την επωνυμία ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ με θέμα «έγκριση προϋπολογισμού  οικον. Έτους 2009»

11. ΄Εγκριση της υπ. αριθ. 5/2009 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του Δήμου με την επωνυμία ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ με θέμα «κατάρτιση και έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2009 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας».

12. Επανεξέταση αιτήματος για κοπή πεύκου επί της οδού Κοντοσταύλου στον οικισμό Παλαιόπυργος του Δήμου Αίγινας.

13. ΄Εγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα (Α.Π.Ε.) του έργου ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ- ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΙΓΙΝΑΣ.

14. ΄Εγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα (Α.Π.Ε.) του έργου ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΑΙΓΙΝΑΣ   

15.  Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου ως μέλος της Επιτροπής που προβλέπεται από την παρ. 1 του άρθρου 67 του Π.Δ. 28/1980  για την παραλαβή προμηθειών που θα διενεργηθούν στο Δήμου κατά το έτος 2009 σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/1980.

16. ΄Εγκριση αιτήσεων ξενοδόχων και επαγγελματιών για χαρακτηρισμό των επιχειρήσεων τους ως εποχικών, για τον υπολογισμό των Δημοτικών Τελών καθαριότητας και των Τελών φωτισμού βάση του πραγματικού χρόνου λειτουργίας τους.

17.  Αίτημα Αλεξάνδρας Χαλδαίου για επιστροφή χρημάτων λόγω λάθους χρέωσης τετραγωνικών μέτρων στον υπολογισμό του Δημοτικού Φόρου, των Δημοτικών Τελών και του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας στον λογαριασμό της Δ.Ε.Η.


Αίγινα  13 Φεβρουαρίου 2009

Ο Πρόεδρος του    
Δημοτικού Συμβουλίου

Γεώργιος Δ. Τσατήρης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png