Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 25ης Φεβρουαρίου 2009..

Με αρκετά και σημαντικά θέματα, που θα απασχολήσουν την κοινή γνώμη την προσεχή περίοδο, ασχολήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση της 25ης Φεβρουαρίου 2009. Το Aegina Portal κατέγραψε και επεξεργάστηκε περισσότερες από τρεις ώρες και τριάντα λεπτά videos τα οποία παρουσιάζονται στις καρτέλες που ακολουθούν ταξινομημένα κατά θεματική ενότητα.

Καρτέλα video 1: Εισαγωγή και προτάσεις. Καρτέλα video 2: Αίτημα εκτός ημερησίας διάταξης για την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού. Καρτέλα video 3: Επερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου κυρίου Φίλιππου Τζίτζη για το Κλειστό Γυμναστήριο της Αίγινας. Καρτέλα video 4: Εισήγηση Δημαρχιακής Επιτροπής για την εφαρμογή συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην πόλη της Αίγινας. Καρτέλα video 5: Εισήγηση Δημαρχιακής Επιτροπής για την εφαρμογή της μελέτης επέκτασης - διαμόρφωσης πεζοδρομίων στην παραλία της Αίγινας.

{tab=video 1} {tab=video 2} {tab=video 3} {tab=video 4} {tab=video 5}



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png