Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω έλλειψης απαρτίας.

 
Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω έλλειψη απαρτίας. Ωστόσο υπήρξαν τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων αναφορικά με το ζήτημα ενός αιτήματος για έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας για το Νεφρολογικό Κέντρο.

Το αίτημα είχε υπογραφεί από δέκα δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων των κ. Δημήτρη Μούρτζη και Φίλιππου Τζίτζη οι οποίοι σήμερα δεν ήταν παρόντες στην συνεδρίαση.
 
Επίσης, από τους δημοτικούς συμβούλους, κυρίους Γιώργο Σκαλτσιώτη, Σωκράτη Δούκα και Γρηγόρη Γαλάνη, πρόεδρο και μέλη της Επιτροπής Υγείας αντίστοιχα, έγινε αναφορά σε ένα έγγραφο, επιστολή ή Δελτίο Τύπου αναφορικά με το Νεφρολογικό Κέντρο.
 
Τα δύο τα έγγραφα δεν αναγνώστηκαν, αλλά ούτε και έχουν κοινοποιηθεί προς δημοσίευση για να γνωρίζουμε το περιεχόμενό τους.
 
Για το ζήτημα του Νεφρολογικού Κέντρου αναμένεται να υπάρχει σύγκληση της Επιτροπής Υγείας μέχρι την Τετάρτη ή και έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png