Ματαιώθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ένταση και αντεγκλήσεις μεταξύ δημοτικών συμβούλων για την παρουσία της αστυνομίας έξω από το κτήριο.

20240228_192818.jpg
Το απόγευμα της Τετάρτης, κατά την έναρξη της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών και αναγνώστηκαν τα ονόματα των νεκρών.


Ωστόσο, η παρουσία της αστυνομίας στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου, που είχε επισημανθεί, από την ειδική συνεδρίαση συνεδρίαση για τη δίμηνη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής, η οποία είχε προηγηθεί, δημιούργησε ένταση και έφερε αντεγκλήσεις μεταξύ δημοτικών συμβούλων, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος κ. Φίλιππος Τζίτζης να διακόψει τη συνεδρίαση.  Στο video μπορείτε να δείτε όσα συνέβησαν κατά την έναρξη της ματαιωθείσας συνεδρίασης.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png