Δημοτικές Εκλογές 2010

Συγχαρητήρια Π. Γρηγορόπουλου σε κ. Σακκιώτη για τη νίκη του.



Δελτίο Τύπου

Π. Γρηγορόπουλος: "Οι Αιγινήτισσες και οι Αιγινήτες με την ψήφο τους επέλεξαν μια Νέα Δημοτική Αρχή για το αγαπημένο μας νησί. Επέλεξαν  τον κ. Σακκιώτη για να προσπαθήσει  να δώσει λύσεις σε μια σειρά ζητημάτων, αλλά και να συνεχίσει όσα η  παρούσα Δημοτική Αρχή έχει προωθήσει  σε θετική κατεύθυνση. Η απόφασή  τους είναι πέρα για πέρα σεβαστή.

Θα ήθελα  να συγχαρώ και δημοσίως τον κ. Σακκιώτη για την εκλογική του  νίκη και να του ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του. Από τη δική μου πλευρά, θα είμαι στο  πλευρό του όπου χρειάζεται για να πάμε την Αίγινα μπροστά. Χωρίς εκ των προτέρων διάθεση για μηδενισμό  και καταγγελτικό, αντιπολιτευτικό λόγο απλά για τις εντυπώσεις. Θα είμαι  δίπλα του σε κάθε τι που ενώνει το νησί και απέναντι σε κάθε τι που  το χωρίζει και δεν υπηρετεί τα συμφέροντα των συμπολιτών μας, αλλά όσων μέχρι σήμερα κρατούν σε «ομηρία» την Αίγινα.

Για το συνδυασμό μας ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ η ενότητα και η πρόοδος  του νησιού μας, σε όλους τους τομείς, ήταν και παραμένει το ζητούμενο.  Θα  ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω  από τα βάθη της καρδιάς  μου τα στελέχη του συνδυασμού  ΑΙΓΙΝΑ ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ και  τους  συμπολίτες μας που εμπιστεύθηκαν  το συνδυασμό μας και πίστεψαν  στο σχέδιο μας για την Αίγινα  που μας αξίζει.

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε διαρκώς  στο πλευρό όχι μόνο το δικό τους, αλλά όλων των Αιγινητών και στο  μέλλον. Με ανθρωπιά, ευαισθησία και  ειλικρίνεια. Για να αποκτήσει και πάλι η Αίγινα την  αίγλη που της αξίζει».

Με  εκτίμηση,
Παναγιώτης  Γρηγορόπουλος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png