Δημοτικές Εκλογές 2010

Ολοκληρώθηκαν οι προεκλογικές ομιλίες ενόψει του δεύτερου εκλογικού γύρου.Με τις προεκλογικές ομιλίες των υποψηφίων δημάρχων κυρίων Παναγιώτη Γρηγορόπουλου και Σάκη Σακκιώτη στην παραλία της Αίγινας, έπεσε η αυλαία των δημόσιων προεκλογικών ομιλιών, ανοίγοντας ταυτόχρονα το δρόμο που οδηγεί στην τελική ευθεία του δεύτερου εκλογικού γύρου, την Κυριακή της 14ης Νοεμβρίου.
Ο κύκλος ολοκληρώθηκε με την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου κυρίου Σάκη Σακκιώτη, επικεφαλής του συνδυασμού "Αίγινα Όλοι Μαζί". Ο κύριος Σακκιώτης μίλησε στο σημείο που βρίσκεται μπροστά από την Παλαιά Προβλήτα.Λίγο πριν είχε ολοκληρώσει την προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος δήμαρχος κύριος Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού "Αίγινα Πρόσω Ολοταχώς". Ο κύριος Γρηγορόπουλος μίλησε από την εξέδρα που είχε στηθεί απέναντι από το κτήριο του Δημαρχείου. .


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png