Δημοτικές Εκλογές 2010

Δημοτική παράταξη. Αίγινα Κίνηση Ευθύνης - Δελτίο Τύπου.Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Ι. Κουκούλης, οι υποψήφιοι και τα στελέχη του Συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ – ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, ευχαριστούμε από καρδιάς τους εκλογείς που τίμησαν με την ψήφο τους τις ιδέες, τα οράματα και την συγκροτημένη πολιτική πρόταση της παράταξής μας. Τους διαβεβαιώνουμε ότι παραμένουμε σταθεροί σε αυτές τις αξίες και ότι συνεχίζουμε ενωμένοι την πορεία μας.

Εν όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής, συγκλήθηκε συνέλευση των στελεχών του Συνδυασμού μας, η οποία ομόφωνα έλαβε την απόφαση να προτείνει ψήφο συνείδησης, ως την μόνη ορθή πολιτική πράξη.

Επαναλαμβάνουμε αυτό που έχουμε δηλώσει επανειλημμένως, ότι και με τους δύο συνδυασμούς που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές, τόσο σε προγραμματικό επίπεδο, όσο και, κυρίως, σε ζητήματα ηθικής τάξεως και πολιτικών πρακτικών.

Ο κάθε εκλογέας, και ειδικά αυτός που έχει εμπιστευτεί τη δική μας παράταξη, είναι ικανός να κρίνει και να αποφασίσει.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png