Δημοτικές Εκλογές 2010

"Αίγινα Κίνηση Ευθύνης". Εξασφαλίσθηκε η χρηματοδότηση του δίκτυου ύδρευσης της Αίγινας.Δελτίο Τύπου
Κατοχυρώθηκε επιτέλους η χρηματοδότηση όλων των χερσαίων έργων ύδρευσης της Αίγινας, με την έγκριση της Περιφέρειας Αττικής. Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο της τελευταίας 20ετίας στο νησί μας, με προϋπολογισμό 6.435.000 €!

Το έργο περιλαμβάνει την ανακατασκευή του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης και τη δημιουργία κεντρικής δεξαμενής, εξασφαλίζοντας την άφθονη και απρόσκοπτη υδροδότηση όλου του νησιού! Είναι επίσης απαραίτητο για την υποδοχή του υποθαλάσσιου αγωγού!

Είναι ένα έργο, το οποίο ανήκει ολοκληρωτικά στο Δήμο μας, τόσο στο επίπεδο της σύλληψης, όσο και σε αυτό της εκπόνησης  της μελέτης. Ο φάκελος του έργου είχε κατατεθεί προς έγκριση στην Περιφέρεια Αττικής, ήδη από τον Απρίλιο του 2009. Η έγκρισή του έρχεται να δώσει την απάντηση σε όλους εκείνους που αμφισβήτησαν την ύπαρξη ώριμων και ρεαλιστικών μελετών από την πλευρά του Δήμου της Αίγινας.

Ο Δήμος μας, υπό  την καθοδήγηση του Παναγιώτη  Κουκούλη και των άξιων συνεργατών του, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι διαθέτει τη θέληση, την κατάρτιση και την οργάνωση που απαιτείται για την επιτυχή διεκδίκηση των μεγάλων έργων.

Το μέλλον της Αίγινας  είναι στα χέρια όλων μας!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png