Δημοτικές Εκλογές 2010

"Αίγινα Κίνηση Ευθύνης". Για το δημοτικό συμβούλιο στις 2 Νοεμβρίου 2010.


Δελτίο Τύπου
Η Αίγινα αποκτά αποχέτευση!
Πραγματοποιήθηκε  χτες βράδυ η επαναληπτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που είχε αναβληθεί τη Δευτέρα 25/10/2010 με ευθύνη των συμβούλων της αντιπολίτευσης λόγω έλλειψης απαρτίας.

Στο Συμβούλιο αυτό ελήφθη η απόφαση που δρομολογεί τη λύση του μεγάλου προβλήματος  της αποχέτευσης της Αίγινας.

Πρόκειται για σημαντική  επιτυχία της Διοίκησης του Δήμου  μας, η οποία με την απόφαση  αυτή συμπληρώνει τον ήδη μεθοδικά προετοιμασμένο φάκελο του μεγάλου έργου του δικτύου της αποχέτευσης της Αίγινας.

Με την ιστορική αυτή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο φάκελος υποβάλλεται άμεσα σε ανταπόκριση της πρόσκλησης για χρηματοδότηση που εκδόθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2010 από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

 Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι η πρόσκληση αφορά έργα αποχέτευσης σε 288 Δήμους και ότι οι προτάσεις που θα υποβάλλονται θα κρίνονται άμεσα με σειρά προτεραιότητας.

Χάρη στην επιμονή  της Διοίκησης και την άμεση  αντίδραση του Δήμου, η έγκριση της πρότασης θεωρείται εξασφαλισμένη.

Δυστυχώς, η πλειονότητα  της αντιπολίτευσης  του Δήμου, για μια ακόμη φορά έθεσε τις  προεκλογικές σκοπιμότητες, όπως εκείνη τις αντιλαμβάνεται, υπεράνω του  συμφέροντος της Αίγινας.

Οφείλουμε να εξάρουμε τη στάση του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης  κ. Δημήτρη Σκίτσα, ο οποίος με επίγνωση της σπουδαιότητας του θέματος και με πλήρη συναίσθηση των υποχρεώσεων του Δημοτικού Συμβούλου, συμμετείχε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο δίνοντας προτεραιότητα στο συμφέρον του Αιγινήτη.

Για το συμφέρον της  Αίγινας θα έπρεπε να είμαστε όλοι ενωμένοι!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png