Δημοτικές Εκλογές 2010

Έκκληση για διατήρηση ποιότητας και ηπιότητας στο προεκλογικό κλίμα


Δελτίο Τύπου
Στις 16/9/2010, εκ μέρους του Συνδυασμού "Αίγινα - Όλοι Μαζί" μέσω Δελτίου Τύπου είχαμε τονίσει:  "Για τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Σάκη Σακκιώτη και το σύνολο των στελεχών του Συνδυασμού μας, ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ είναι η πεμπτουσία της εμπλοκής μας στις Δημοτικές Εκλογές και θα τον τηρήσουμε με ευλάβεια, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Δεσμευόμαστε να είναι και οργανικό στοιχείο της Δημοτικής μας Πολιτικής, κατά την επόμενη δημοτική θητεία. Με αυτές τις  σκέψεις, κάνουμε ανοιχτή δημόσια έκκληση προς όλους τους συνυποψηφίους μας, σεβόμενοι τους πολίτες και βλέποντας στο μέλλον, να εγγυηθούμε κλίμα ηπιότητας και πολιτικής ευθύνης, στο δρόμο προς τις εκλογές του Νοεμβρίου,"
 
Σε γενικές γραμμές, πράγματι, το προεκλογικό κλίμα κατά την άποψη και στελεχών μας αλλά και πολιτών που επικοινωνούν μαζί μας, είναι πολιτισμένο και πολύ καλό. Παρά ταύτα, μετά την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων, έχουν παρουσιασθεί φαινόμενα προσωπικών επιθέσεων και προσβολών κατά υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων μας. Για το λόγο αυτό, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάκης Σακκιώτης και το σύνολο των στελεχών του Συνδυασμού επαναλαμβάνουμε δημόσια έκκληση προς κάθε κατεύθυνση και αποδέκτη, ώστε κατά το τελευταίο προεκλογικό δεκαήμερο αλλά και κατά το διάστημα μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής, να διατηρηθεί κλίμα πολιτικής ποιότητας και ηπιότητας. Ας παραμεριστούν οι προσωπικές επιθέσεις και ας δώσουμε προτεραιότητα στον πολιτικό διάλογο και στην ανταλλαγή απόψεων για τα πραγματικά προβλήματα της Αίγινας. Ας παραμερίσουμε την μικροπολιτική. Η 15η Νοεμβρίου, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα, πρέπει να είναι μέρα ορόσημο και αφετηρία συνεργασίας όλων μας για το καλό του Νησιού.
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png