Δημοτικές Εκλογές 2010

Επιτυχημένη η συνάντηση του Σάκη Σακκιώτη με κατοίκους της Αγίας Μαρίνας.


Δελτίο Τύπου
Πραγματοποιήθηκε, στις 27/10/2010,  με επιτυχία η προγραμματισμένη συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου κ. Σάκη Σακκιώτη και στελεχών του Συνδυασμού "ΑΙΓΙΝΑ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" με κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού, που κυρίως διαμένουν ή έχουν καταστήματα στην Αγία Μαρίνα. Ο κ. Σακκιώτης αναφέρθηκε στα βασικά σημεία του προγράμματος της επόμενης μέρας, μετά τη νίκη του Συνδυασμού. Ειδική αναφορά έκανε στη σημερινή εγκατάλειψη της περιφέρειας του Νησιού και στην υπολειτουργία των γραφείων των πρώην κοινοτήτων. Τόνισε ότι στις προτεραιότητες του είναι η συμμετοχή των κατοίκων και επαγγελματιών στη διαμόρφωση της δημοτικής πολιτικής και στην εκπόνηση των δημοτικών τεχνικών προγραμμάτων και προϋπολογισμών. Σύντομες τοποθετήσεις έγιναν, επίσης, από στελέχη του Συνδυασμού. Ακολούθησε διάλογος με τους δημότες, ανταλλαγή απόψεων και διατύπωση προτάσεων για τοπικά θέματα σχετικά με τα αναγκαία έργα υποδομής, την τουριστική ανάπτυξη καθώς και θέματα πολιτισμού και εκπαίδευσης.
 
Ο κ. Σακκιώτης ευχαριστεί τους κατοίκους, που παρά την καταρρακτώδη βροχή, με την ικανοποιητική συμμετοχή τους έστειλαν μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Όλοι Μαζί θα χτίσουμε το αύριο και θα αναπληρώσουμε το χαμένο χρόνο για την ανάπτυξη και την προκοπή του Νησιού.
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png