Δημοτικές Εκλογές 2010

Ανακοίνωση μετά τις δηλώσεις του κ. Δημήτρη Σκίτσα, περί μη υποψηφιότητας στις δημοτικές εκλογές.


Δελτίο Τύπου
Μετά τις δηλώσεις του κ. Δημήτρη Σκίτσα στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, περί μη υποψηφιότητάς του στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάκης Σακκιώτης ανακοινώνει την ακόλουθη δήλωση:

"Μετά την δήλωση του συναδέλφου κ. Δημήτρη Σκίτσα περί αποχώρησης του από το Δημοτικό Συμβούλιο και μη συμμετοχής του στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης και του Δημοτικού μας Συνδυασμού εκφράζω σε αυτόν ευχαριστίες για την πολύχρονη συνεργασία μας. Επίσης, επισημαίνουμε ότι η συμμετοχή του στα Δημοτικά πράγματα είχε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που έχει ανάγκη σήμερα ο τόπος.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και στο μέλλον, επαναπροσδιορίζοντας τη σημερινή του επιλογή, θα βοηθήσει τον τόπο μας και τους πολίτες με το γνωστό ήθος και ευπρέπεια που τον διέκρινε καθ’ όλη τη διάρκεια της 16χρονης Δημοτικής του θητείας. - Σάκης Σακκιώτης".

Από το γραφείο Τύπου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png