Δημοτικές Εκλογές 2010

Άμεση παρέμβαση του κ. Σάκη Σακκιώτη, για αντιμετώπιση των προβλημάτων απο τη βραδινή νεροποντή.


Δελτίο Τύπου
Με άμεση τηλεφωνική του παρέμβαση, νωρίς το πρωί, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάκης Σακκιώτης ενημέρωσε το Νομάρχη Πειραιά κ. Γιάννη Μίχα, για τα καταστρεπτικά αποτελέσματα της βραδινής νεροποντής και του ζήτησε να κινητοποιήσει τον προβλεπόμενο μηχανισμό για να βοηθηθούν τα σπίτια και οι ιδιοκτησίες που είχαν άμεση ανάγκη. Ο Νομάρχης, μετά την επικοινωνία, έδωσε εντολή και κινητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες σύμφωνα με το σχεδιασμό γαι αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών. Μετά από αυτό, ο κ. Σακκιώτης, επικοινώνησε με τον κ. Δήμαρχο και του ζήτησε έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, εντός της ημέρας. Ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε για αυτό ή για σύγκληση έκτακτης σύσκεψης μεταξύ των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων.
 
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς όλα τα νοικοκυριά που πλήγηκαν, καθώς και προς τους αγρότες που έπαθαν ζημιές στα κτήματά τους. Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να φροντίσουν για γρήγορη αποκατάσταση των προβλημάτων και να εξετάσουν τη δυνατότητα καταβολής αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες.
 
Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png