Δημοτικές Εκλογές 2014

Οι δηλώσεις του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αίγινας κυρίου Δημήτρη Μούρτζη.

Οι δηλώσεις του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αίγινας κυρίου Δημήτρη Μούρτζη στο Aegina Portal: "Απόψε ήταν μία νίκη της δημοκρατίας, μία νίκη για την Αίγινα που θα καταγραφεί στην ιστορία ως ένας αγώνας έντιμος, ηθικής, χωρίς πραγματικά εντάσεις, χωρίς συμπεριφορές άλλων εποχών. Ο συνδυασμός μας έχοντας ψηλά το θέμα της ηθικής κράτησε έντιμες αποστάσεις από κάποιους άλλους που πήγαν να εισάγουν στην Αίγινα τρόπους και συμπεριφορές άλλων εποχών. Πιστεύω ότι θα γραφούν, θα καταγραφούν όλα αυτά τα περιστατικά ως αρνητικά περιστατικά στην ιστορία του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης και ειλικρινά η χαρά μου είναι διπλή όχι για την ήττα των αντιπάλων μου.

Θεωρώ ότι όλοι μαζί πρέπει να εργαστούμε για την Αίγινα και δεν αποκλείω κανέναν. Διότι πολίτες, φορείς, σύλλογοι πρέπει να σφίξουμε τα χέρια και να γίνουμε μια μπάλα διότι η Αίγινα μας χρειάζεται όλους. Οι όποιες εντάσεις δημιουργήθηκαν στην προεκλογική περίοδο, οι οποίες εύχομαι να μην ξανασυμβούν, θέλω ειλικρινά να είναι οι τελευταίες που έγιναν σε αυτό το νησί που όλοι αγαπάμε που το έχουμε στην καρδιά μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Αίγινας, αυτούς που πραγματικά μας ψήφισαν με την ψήφο τους, αλλά και αυτούς τους άλλους που πραγματικά δεν μπορέσαμε να τους πείσουμε για την αγνότητα των προθέσεών μας, ότι θα είμαι δίπλα τους, η πόρτα του δημάρχου θα είναι ανοιχτή, η πόρτα της καρδιάς μου θα είναι ανοιχτή.

Οι συνάδελφοί μου που υπηρετούν το θεσμό, αυτοί οι έντιμοι αγωνιστές που πλαισίωσαν το συνδυασμό μου, πραγματικά τους κοιτάνε στα μάτια και η άλλη η μέρα θα είναι αυτή που χρειάζεται η Αίγινα έντιμοι, με ηθική συμπεριφορά, χωρίς διαχωρισμούς και ρατσιστικές τάσεις".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png