Δημοτικές Εκλογές 2014

Οι δηλώσεις του κυρίου Παναγιώτη Κουκούλη για τα αποτελέσματα του β' γύρου των Δημοτικών Εκλογών στην Αίγινα.

Οι δηλώσεις του κυρίου Παναγιώτη Κουκούλη στο Aegina Portal για τα αποτελέσματα του β' γύρου των Δημοτικών Εκλογών στην Αίγινα: "Τα αποτελέσματα της σημερινής δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών, ανέδειξαν τον δήμαρχο της Αίγινας με πολύ οριακή πλειοψηφία, μόλις 32 ψήφων. Σε αυτή την εκλογή εμείς ως παράταξη καταθέσαμε μία πρόταση έντιμη και πιστεύω πολύ συγκροτημένη για το καλό της Αίγινας.

Με αυτή την μικρή πλειοψηφία η πρότασή μας δεν εγκρίθηκε. Ειλικρινά εύχομαι οι συμπολίτες μας να μην μετανιώσουν για αυτή τους την επιλογή, και το εννοώ ειλικρινά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες είτε αυτοί ήταν φανεροί στα ψηφοδέλτιά μας, είτε εργάστηκαν στα παρασκήνια αλλά με πάρα πολύ σημαντική συνεισφορά. Εύχομαι ειλικρινά στο νέο δήμαρχο του νησιού μας, καθώς και στην Αίγινα, στο νησί μας, να έχουν καλή τύχη".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png