Δημοτικές Εκλογές 2014

Παναγιώτης Κουκούλης και Δημήτρης Μούρτζης στον Β' γύρο των εκλογών.

Τελικά αποτελέσματα:

Σύνολο

Επιμέλεια Σαράντης Ευσταθόπουλος - Κωνσταντίνος Βογιατζής
Καθαροί νικητές του πρώτου γύρου των τοπικών εκλογών στην Αίγινα είναι οι συνδυασμοί "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης" και "Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους". Ο συνδυασμός του κ. Παναγιώτη Κουκούλη, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος με 39,3% και αυτός του κ. Δημήτρη Μούρτζη, οποίος ακολούθησε με 36,9%, θα αναμετρηθούν την επόμενη Κυριακή, 25/5 για την ανάδειξη της επόμενης διοίκησης του Δήμου Αίγινας. Τρίτος ο συνδυασμός "Η Άλλη Αίγινα" του κ. Φίλιππου Τζίτζη (12,9%) και τέταρτος ο συνδυασμός Αίγινα Κοινωνία Πολιτών του Αντώνη Ντελή (7,9%) οι οποίοι με τα έως τώρα δεδομένα εκλέγουν δύο και έναν δημοτικό σύμβουλο αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 1ου γύρου των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου σε γραφήματα.


Στα επί μέρους των εκλογών, πρώτος με διαφορά 550 ψήφων περίπου στην δημοτική κοινότητα Αίγινας αναδείχθηκε η "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης" , ενώ σε όλες τις δημοτικές κοινότητες της περιφέρειας επικράτησε ο συνδυασμός του κ. Δημήτρη Μούρτζη. Η συμμετοχή κυμάνθηκε στο 64,2%, μειωμένη κατά 2% σε σχέση με την προηγούμενες τοπικές εκλογές, το 2010 και η Αποχή στο 35,8%. Πρόκειται για το μικρότερο ποσοστό συμμετοχής που σημειώθηκε ποτέ, σε πρώτο γύρο τοπικών εκλογών στην Αίγινα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png