Δημοτικές Εκλογές 2014

Αρνητική η έκβαση της πρότασης του Aegina Portal για την τηλεοπτική αναμέτρηση (debate).

Μετά τις απαντήσεις των επικεφαλής των συνδυασμών που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 για τον Δήμο της Αίγινας στην πρόταση του Aegina Portal για την διεξαγωγή debate, σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των προϋποθέσεων που θέτει ο εκλογικός νόμος για την ταυτόχρονη παρουσία των 2/3 των υποψηφίων σε μια τέτοια εκπομπή, δεν υπάρχει η δυνατότητα υλοποίησής της. Οι συνδυασμοί «Αίγινα Κίνηση Ευθύνης» με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Κουκούλη και «Αίγινα Κοινωνία Πολιτών» με επικεφαλής τον κ. Αντώνιο Ντελή απάντησαν θετικά, ενώ οι συνδυασμοί «Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας» με επικεφαλής τον κ.Γεώργιο Κοττάκη και «Αίγινα εν δράσει- Αίγινα για όλους» με επικεφαλής τον κύριο Δημήτρη Μούρτζη απάντησαν αρνητικά στην πρότασή του Aegina Portal. Ο συνδυασμός «Η Άλλη Αίγινα», με επικεφαλής τον κ. Φίλιππο Τζίτζη, δεν απάντησε.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρότασή του Aegina Portal στόχευε στην αποτελεσματική και ουσιαστική παρουσίαση των προτάσεων των υποψηφίων και των συνδυασμών τους επί συγκεκριμένων θεμάτων. Η προτεινόμενη δομή είχε σχεδιαστεί ώστε να γίνει ένας διάλογος με την όσον το δυνατόν μεγαλύτερη αλληλεπίδραση μεταξύ των υποψηφίων και με έμφαση σε συγκεκριμένες προτάσεις, ώστε να αποφευχθούν οι γενικότητες και οι τοποθετήσεις γεμάτες άνευ ουσίας ρητορικά σχήματα. Πρόκειται για τα ίδια θέματα τα οποία οι επικεφαλής θα κληθούν να φέρουν σε πέρας ως διοίκηση του Δήμου Αίγινας από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων τους. Η θεματολογία του debate ήταν στοχευμένη σε αυτή ακριβώς την ανάγκη: να ενημερωθούν οι κάτοικοι της Αίγινας αντικειμενικά και με ακρίβεια, έτσι ώστε να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας και ικανότητας του κάθε επικεφαλής στη διοίκηση του Δήμου Αίγινας.

Κάνοντας click εδώ μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις των επικεφαλής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png