Δημοτικές Εκλογές 2014

Δημήτρης Μπέσης. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Αίγινα Κίνηση Ευθύνης.

Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης" κυρίου Δημήτρη Μπέση για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αίγινα. Ολοκληρώνοντας το εξατάξιο Γυμνάσιο, σπούδασα  στον Πειραϊκό Σύνδεσμο Πειραιά στο τμήμα Ασυρματιστών Εμπορικού Ναυτικού,   επάγγελμα που επέλεξα συνειδητά θέλοντας  να αποκομίσω εμπειρίες και να ταξιδέψω στον κόσμο. Επί  10 χρόνια εργάστηκα  σε ποντοπόρα πλοία  των μεγαλύτερων ναυτιλιακών εταιριών , όπως   Προκοπίου,  Αγγελικούση κ.α. Ολοκληρώνοντας αυτόν τον κύκλο, επέστρεψα στην Αίγινα που υπεραγαπώ και τα τελευταία 25 χρόνια διατηρώ ιδιόκτητο κεντρικό εμπορικό κατάστημα στην παραλία της Αίγινας.  Είμαι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών, 18 και 14 ετών. Ο αείμνηστος πατέρας μου Ανδρέας  ασχολήθηκε ενεργά με τα τοπικά πράγματα και μου μετέδωσε το έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png