Δημοτικές Εκλογές 2014

Χριστόφορος Χριστοφόρου. Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος.

Οι δηλώσεις του υποψήφιου συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος με το συνδυασμό "Η Άλλη Αίγινα" κυρίου Χριστόφορου Χριστοφόρου για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969, φοίτησε στη Λεόντειο  Σχολή.  Πτυχιούχος του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών.  Δύο χρόνια έζησε στη Γαλλία κάνοντας πρακτική  στο Ερευνητικό Πρόγραμμα της Γαλλικής Κυβέρνησης “ Επίδραση αποβλήτων Οινοποιίας στο Περιβάλλον” του Πανεπιστημίου E.S.A. Μιλάει  Γαλλικά , Αγγλικά. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων. Από το 1997   είναι Yπεύθυνος   του Ομίλου Παπαθεοχάρη   ,ταυτόχρονα διατηρούσε τη δική του επιχείρηση ( Bar – Restaurant – Cafe ΑNASSA) στην Σουβάλα. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος  Επαγγελματικής  Ένωσης Σουβάλας  και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του δήμου .  Συνέβαλε τα μέγιστα να εγκριθεί με Προεδρικό Διάταγμα το Τουριστικό Καταφύγιο Σκαφών του Λιμένος Σουβάλας. Αγωνίζεται   με σθένος για τα συμφέροντα της περιοχής  έχοντας Γνώση και  Εμπειρία των  Τοπικών Θεμάτων.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png