Δημοτικές Εκλογές 2014

Παναγιώτης Μαρμαρινός. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους.

Οι δηλώσεις του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους", κυρίου Παναγιώτη Μαρμαρινού για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αίγινα, γιος του Κούλη Μαρμαρινού Εργολάβου οικοδομών. Σπούδασα Τεχνολόγος Μηχανολόγος στα ΤΕΙ Πειραιά και δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά στην Αίγινα διατηρώντας κατάστημα με είδη θέρμανσης - ηλιακά - κλιματισμό. Είμαι παντρεμένος με την Νηπιαγωγό Δέσποινα Σολδάτου και έχω δύο παιδιά, την Εύα φοιτήτρια Πανεπιστημίου και τον Κυριάκο μαθητή Λυκείου. Επί σειρά ετών υπήρξα αθλητής και μετέπειτα μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο.Α Σαρωνικού, πρώην Αντιπρόεδρος και ειδικός Γραμματέας της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας και νυν Αντιδήμαρχος. Με διάθεση προσφοράς για τον τόπο που μεγάλωσα και γνώση για τα προβλήματά του.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png