Δημοτικές Εκλογές 2014

Άρτεμις Διδίλη. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους.

Οι δηλώσεις της υποψηφίας δημοτικής συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους", κυρίας Άρτεμις Διδίλη για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα στην Αθήνα και οι δεσμοί μου με την Αίγινα ξεκινούν από τη νηπιακή μου ηλικία. Είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Δ.Σ.Α.) από το έτος 1992, μάχιμη δικηγόρος με εξειδίκευση στο Αστικό, Εμπορικό και Ποινικό Δίκαιο. Από τα φοιτητικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τα κοινά, γιατί πιστεύω μου είναι ότι τίποτα δεν πρέπει να αφήνουμε στην τύχη. Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του επικεφαλή του συνδυασμού Αίγινα εν δράσει-Αίγινα για όλους, Δημήτρη Μούρτζη, γιατί γνωρίζω ότι η εντιμότητά του, του επιτρέπει να γίνεται δυσάρεστος όταν το απαιτεί η αλήθεια, ενώ η θεωρία του πρεσβεύει ότι είναι προτιμότερο να υπόσχεσαι λιγότερα και να κάνεις περισσότερα.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png