Δημοτικές Εκλογές 2014

Παντελής Μεθενίτης. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Αίγινα Κίνηση Ευθύνης.

Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης" κυρίου Παντελή Μεθενίτη για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Ονομάζομαι Μεθενίτης Παντελής. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του εμπορίου σιδήρου, μονωτικών και οικοδομικών υλικών από το 1996. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αίγινα. Είμαι 39 χρόνων και έχω μια κόρη, την Γεωργία, 14 ετών. Από τα εφηβικά μου χρόνια ήμουν και είμαι πάρων σε σωματεία, συλλόγους, κινήματα και εθελοντικές δράσεις, σχολικά συμβούλια, συνδικαλιστικές οργανώσεις, επαγγελματικές ενώσεις, αθλητικά σωματεία, σύλλογοι γονέων και πολιτιστικούς συλλόγους. Διετέλεσα γραμματέας στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολειού Κυψέλης και Αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας. Είμαι ταμίας στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αίγινας και γενικός αρχηγός του Σαρωνικού (μπάσκετ-βόλλευ).

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png