Δημοτικές Εκλογές 2014

Αφροδίτη Γκαργκανίτη. Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού.

Οι δηλώσεις της υποψήφιας συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού με το συνδυασμό "Η Άλλη Αίγινα" κυρίας Αφροδίτης Γκαργκανίτη για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Είμαι η Αφροδίτη Γκαργκανίτη, 20 ετών, απόφοιτη ψυχολογίας εγκληματολογίας. Φοίτησα στο γενικό λύκειο Αίγινας και το 2010 συνέχεισα τις σπουδές μου στην Αγγλία. Εκεί ασχολήθηκα με projects σχετικά με τον πολιτικό ακτιβισμό, και πιο συγκεκριμένα με τα δικαιώματα των γυναικών σε ευρωπαικό επίπεδο και το σωφρονιστικό σύστημα Αγγλίας ανηλίκων και ψυχοπαθών. Εργάστηκα σαν νομικός σύμβουλος για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και σε προγράμματα κοινωνικής επανένταξης ανήλικων παραβατών.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png