Δημοτικές Εκλογές 2014

Νίκος Γιαννούλης. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Αίγινα Κίνηση Ευθύνης.

Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης" κυρίου Νίκου Γιαννούλη για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Ο Νίκος Γιαννούλης γεννήθηκε και κατοικεί στην Αίγινα. Γονείς του ήταν ο Ανδρέας Γιαννούλης και η Βαλσάμω Καλαμάρα, αδελφός του είναι ο εφημέριος της Μητρόπολης παπά-Μανώλης. Είναι παντρεμένος με την Νίκη Τζίτζη και έχουν δύο παιδιά, τον Ανδρέα και τον Νεκτάριο. - Απόφοιτος Τεχνολόγων Μηχανικών ΤΕΙ Πειραιά - Μεταπτυχιακό μηχανικού πληροφορικής - Ελεύθερος επαγγελματίας (κατάστημα υπολογιστών και ταμειακών μηχανών) - Εισηγητής σεμιναρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Καθηγητής γλωσσών προγραμματισμού ΙΕΚ Αίγινας - Επιμορφωτής χρήσης υπολογιστών σε εκπαιδευτικούς - Διατέλεσε Γ. Γ. της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας - Διατέλεσε Πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας την οποία και αναβάθμισε - Μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Σωματείων Πειραιά - Εκλεγμένος εκπρόσωπος στη ΓΣΕΒΕΕ - Ιδρυτικό μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Επαγγελματικών Φορέων Αργοσαρωνικού - Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φίλων Μπάσκετ Σαρωνικού Αίγινας - Το καλοκαίρι του 2012 ορκίσθηκε Δημοτικός Σύμβουλος για πρώτη φορά - Είναι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αίγινας από τον Ιανουάριο του 2013.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png