Δημοτικές Εκλογές 2014

Κώστας Γκρινέζος. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Αίγινα Κίνηση Ευθύνης.

Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης" κυρίου Κώστα Γκρινέζου για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Είμαι πτυχιούχος ηλεκτρονικός – μηχανικός Τ.Ε.Ι. Είμαι γέννημα θρέμμα Αιγινήτης. Σπούδασα στη Θεσσαλονίκη από το 1983 έως το 1987. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο των ηλεκτρονικών από το 1991 . Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Κοττάκη και έχω δυο γιους, τον Γιώργο και τον Νικόλα . Έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και συμμετείχα στο διοικητικό συμβούλιο της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας . Λαμβάνω μέρος στις επικείμενες εύλογες, όπως και την προηγούμενη φορά, με την το συνδυασμό ΑΙΓΙΝΑ – ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Κουκούλη.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png