Δημοτικές Εκλογές 2014

Μιχαήλ Κάππος. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Η Άλλη Αίγινα.

Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό "Η Άλλη Αίγινα", κυρίου Μιχαήλ Κάππου για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Γεννήθηκα στην Αίγινα το 1993 όπου έζησα και μεγάλωσα στην Κυψέλη δουλεύοντας από μικρός σε εστιατόρια του νησιού, άλλα και σε άλλες επιχειρήσεις. Τώρα εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Το 2010 τελείωσα το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Αίγινας. Το 2012 υπηρέτησα στης ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ της πατρίδας μας. Η αγάπη μου και η φιλοδοξίες μου για το νησί μας με παρότρυναν να κατέβω στις εκλογές με τον συνδυασμό του Φίλιππου Τζίτζη.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png