Δημοτικές Εκλογές 2014

Νεκτάριος Γκαργκανίτης. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Η Άλλη Αίγινα.

Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό "Η Άλλη Αίγινα", κυρίου Νεκτάριου Γκαργκανίτη για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα στην Αίγινα το 1983 όπου έζησα και μεγάλωσα στην Αγία Μαρίνα δουλεύοντας από μικρός είτε στην ταβέρνα του "ΠΑΤΑΤΑ", του πατέρα μου, είτε αλλού. Το 2001 τελείωσα το Α' Ενιαίο Καποδιστριακό Λύκειο Αίγινας. Το 2010 πήρα το πτυχίο μου από το ΑΤΕΙ Αθηνών, Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του τμήματος Νοσηλευτικής. Η αγάπη μου και το πάθος μου για το νησί μας με έκανε να γυρίσω πίσω και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στο Νεφρολογικό Κέντρο της Αίγινας ως Νοσηλευτής.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png