Δημοτικές Εκλογές 2014

Δήμητρα Ζορμπά. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους.

Οι δηλώσεις της υποψηφίας δημοτικής συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους", κυρίας Δήμητρας Ζορμπά για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα στον Πειραιά και ζώ στην Αίγινα (Βαγία) Επί 25 συνεχή χρόνια μετείχα ενεργά και δυναμικά στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραιστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Βαγίας και άλλων κοινωνικών οργανισμών. Εργάστηκα επί 30 χρόνια στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ σε νευραλγικούς τομείς και συγκεκριμένα στο Dealing room , στο Risk Management και σε μεγάλα καταστήματα των Αθηνών. Είμαι πτυχιούχος του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ και γνωρίζω άριστα Αγγλικά Και Γαλλικά. Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πιά χρονικά περιθώρια για την αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων ετών . Με αίσθημα ευθύνης και κατόπιν σκέψης αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΡΤΖΗ.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png