Δημοτικές Εκλογές 2014

Χαρά Στάμου. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος - Αίγινα Κίνηση Ευθύνης.

Οι δηλώσεις της υποψηφίας δημοτικής συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης", κυρίας Χαράς Στάμου για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1973.
Είμαι παντρεμένη με τον Νάσο Θεοδωρόπουλο και έχουμε δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 10 ετών. Ζούμε μόνιμα στην Αίγινα από το 2001.
Είμαι πτυχιούχος παιδαγωγός-βρεφονηπιοκόμος καθώς επίσης και απόφοιτος σχολής Στελεχών Διοίκησης Επιχειρήσεων - Ελληνοαγγλομαθών γραμματέων. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια banking και παρακολουθώ σεμινάρια προσωπικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης.
Έχω εργαστεί σαν προσωπική γραμματέας στη Nationale Nederlanden, σαν προσωπική γραμματέας διευθύνσεως σε εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών – Λογιστών – Συμβούλων επιχειρήσεων, σαν βοηθός λογιστή, στην πυροσβεστική σαν εποχική πυροσβέστρια για δύο σεζόν και πλέον ασχολούμαι με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png