Δημοτικές Εκλογές 2014

Ανακοίνωση κ. Νεκτάριου Κουκούλη για την απόφασή του να μη είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Δελτίο Τύπου.
Αγαπητοί –ές δημότες και δημότισσες της Αίγινας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Δημοτικές Εκλογές του Μάη, θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος. Η απόφασή μου αυτή, πέρα από οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους, αποτελεί κυρίως πολιτική επιλογή. Θα ασκήσω τα καθήκοντά μου, ως Αντιδημάρχου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ως και την τελευταία ημέρα της θητείας μας, όπως και έχω κάνει από την 1/1/2011, τιμώντας θεσμικά την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ο κ. Δήμαρχος Αίγινας. Η μη συμμετοχή μου δε σημαίνει απόσυρση από την αυτοδιοικητική δράση.

Παραμένω ενεργός πολίτης, θα παρακολουθώ τις εξελίξεις και όταν κρίνω ότι απαιτείται θα παρεμβαίνω, ενημερώνοντάς σας για τις θέσεις μου. Σας ευχαριστώ όλους και όλες για την αγάπη και την εκτίμηση που μου έχετε δείξει. Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους Δημάρχους και τα μέλη των συνδυασμών τους, καλή και ποιοτική πορεία ως την ώρα της κάλπης. Σε εκείνους που θα εκλεγούν, εύχομαι να έχουν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν. Τους καλώ να αξιοποιήσουν ό,τι θετικό τους παραδίδω, αλλά και να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερες προϋποθέσεις, ώστε η Αίγινά μας να πάει Μ.ΠΡΟ.ΣΤΑ. .   
28/4/2014
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Γ. ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ
Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών
Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής
Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png