Δημοτικές Εκλογές 2014

Ανοιχτή επιστολή Δημήτρη Ιωαννίδη για τη συμμετοχή τους στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Θέλω να ευχαριστήσω κάποιους που με τίμησαν, δείχνοντας μου την εκτίμηση που τρέφουν προς το πρόσωπό μου. Με την ευκαιρία  θα ήθελα να ενημερώσω κάποιες/ους, κυρίες και κυρίους ώστε να μην έχουν "ανησυχίες" . Δεν θα τους είμαι εμπόδιο στα μεγαλεπήβολα σχέδια τους. Η τελική και αμετάκλητη απόφαση μου είναι, ότι δεν θα συμμετάσχω σε κανένα ψηφοδέλτιο. Οι ηθικές αρχές που ακολουθώ και οι αξίες που με προσδιορίζουν, δεν μου το επιτρέπουν.

Αυτά που συμβαίνουν σε αυτές τις εκλογές δεν με εκφράζουν.  Λυπάμαι που το λέω αυτό αλλά είναι η αλήθεια. Για εμένα οι εκλογές είναι μια γιορτή που στο τέλος της, προχωρούν όλοι χέρι - χέρι, για το «κοινό καλό». Να μη θεωρηθεί όμως ότι  θέλω να τα ισοπεδώσω όλα. Αντίθετα  πιστεύω ειλικρινά πως υπάρχουν άνθρωποι πάρα πολύ ικανοί, με όραμα, που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν για το καλό του Νησιού. Δεν τους βάζω όλους στο ίδιο σακί. Το άσχημο είναι ότι και αυτοί κάποια στιγμή θα προσπαθήσουν να προσανατολιστούν με τα σημεία του ορίζοντα. Προς τα πού πέφτει η ανατολή και η δύση,  τα πάνω και τα κάτω, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να τα βρουν. Άλλη μια απ’ τα ίδια!!

Με εκτίμηση:
Δημήτρης Ιωαννίδης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png