Δημοτικές Εκλογές 2014

Οι απαντήσεις του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού "Άλλη Αίγινα", κυρίου Φίλιππου Τζίτζη στο δεύτερο γύρο ερωτήσεων για τις δημοτικές εκλογές.

Με τις απαντήσεις του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού "Άλλη Αίγινα", κυρίου Φίλιππου Τζίτζη, συνεχίζει το Aegina Portal τον δεύτερο γύρο ερωτήσεων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Και σε αυτή τη δεύτερη εκπομπή συμμετείχαν οι: ο κύριος Γιώργος Κοττάκης επικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωσης Αίγινας, ο κύριος Παναγιώτης Κουκούλης επικεφαλής του συνδυασμού Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης, ο κύριος Φίλιππος Τζίτζης επικεφαλής του συνδυασμού Άλλη Αίγινα, ο κύριος Δημήτρης Μούρτζης επικεφαλής του συνδυασμού Αίγινα Εν Δράσει και ο κύριος Αντώνης Ντελής επικεφαλής του συνδυασμού Αίγινα - Κοινωνία Πολιτών. Οι ερωτήσεις του δεύτερου γύρου βασίζονται στις τοποθετήσεις των επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών της Αίγινας κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου.


Την επιμέλεια των ερωτήσεων είχαν o κύριος Κωνσταντίνος Βογιατζής και ο κύριος Σαράντης Ευσταθόπουλος, που έκανε και τη δημοσιογραφική κάλυψη του δεύτερου γύρου. Οι απαντήσεις των υποψηφίων σε αυτό το γύρο, ανοίγουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, τα οποία μαζί με τις ερωτήσεις των κατοίκων του νησιού (ο τρόπος και οι όροι συμμετοχής του κοινού θα ανακοινωθούν σύντομα) θα αποτελέσουν το υλικό για τα panels που θα ακολουθήσουν μετά την περίοδο του Πάσχα. Λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, αλλά και των περιορισμών που θέτει η τροπολογία του εκλογικού νόμου όσον αφορά στις εμφανίσεις των υποψηφίων, η παρουσίαση αυτού του κύκλου θα ολοκληρωθεί σήμερα, Δευτέρα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png