Δημοτικές Εκλογές 2014

Δελτίο Τύπου Συνδυασμού "Η Άλλη Αίγινα".

Δελτίο Τύπου.
Με αφορμή την ομιλία του Δημήτρη Μούρτζη στο «Δανάη» και την συνέντευξη του Παναγιώτη Κουκούλη στο Aegina Light, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Άλλη Αίγινα» και υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας Φίλιππος Τζίτζης έκανε την εξής δήλωση:
«Έτος 2014 και κάποιοι επιχειρούν να ξαναστήσουν το σκηνικό του 2002 και 2006. Οι Αιγινήτες υποβάλλονται στην δοκιμασία να ξανακούν ομιλίες και να ξαναδιαβάζουν συνεντεύξεις όπου αναμασώνται οι απολογισμοί προηγούμενων Δημοτικών Αρχών. Δήμαρχοι που κρίθηκαν ως αποτυχόντες από την συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους πρώην Δημάρχους για τα όσα καλά προσέφεραν στο νησί μας. Όλοι θέλησαν να δώσουν κάτι στον τόπο τους.
Υπάρχει ένα παρελθόν και μια ζοφερή πραγματικότητα στο νησί μας, για την οποία έχουν σοβαρή ευθύνη όσοι διοίκησαν. Η έλλειψη υποδομών, το γεγονός ότι κανείς δεν φρόντισε να συντηρήσει και να πάει ένα βήμα παραπέρα αυτά που έβρισκε από τους προηγούμενους, οι εγωισμοί και οι αλαζονείες είναι αυτά που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.
Και υπάρχει και ένα αύριο που δεν μπορεί να περιμένει. Ένα αύριο που απαιτεί, νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες να δώσουν τόπο στην οργή και να δημιουργήσουν από την αρχή. Να βάλουν ξανά τα χρώματα της ζωής και της ελπίδας στον όμορφο τόπο μας.
Γι’ αυτό, ας περισσέψουν οι απολογισμοί του χθες και του προχθές. Μιας άλλης εποχής που έκλεισε οριστικά τον κύκλο της. Μας κουράζουν οι επαναλήψεις. Κανείς δεν ξαναβλέπει το ίδιο έργο ειδικά όταν ξαναπαίζεται με τους ίδιους πρωταγωνιστές».
Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Η Άλλη Αίγινα»


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png