Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Αίγινα Ώρα Συνεργασίας. Συνάντηση Φίλιππου Τζίτζη με κατοίκους της περιοχής Κοντός - Άγιος Νεκτάριος.

Αίγινα Ώρα Συνεργασίας. Δελτίο Τύπου.
Συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού Αίγινα Ώρα Συνεργασίας, ο Φίλιππος Τζίτζης επισκέφθηκε την Κυριακή 7/4 την περιοχή του Κοντού.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας συνομίλησε με κατοίκους για τα διαρκή προβλήματα της ξεχασμένης, από τις διοικήσεις του Δήμου, περιοχής του νησιού.
Ο Κοντός βρίσκεται ως γνωστόν ένα βήμα από το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου και την ιστορική Παλαιά Χώρα.
Παρά ταύτα, οι κάτοικοι της περιοχής νοιώθουν παραμελημένοι.
Ο Φίλιππος Τζίτζης δεσμεύτηκε για την ανάπτυξη της περιοχής ενώ έθεσε ως προτεραιότητα την βελτίωση του οδικού δικτύου προς την Παλαιά Χώρα και το εσωτερικό του χωριού, το μείζον θέμα του φωτισμού και – επιτέλους – την λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού που ήδη από τους κατοίκους του Κοντού αναφέρεται ως «το δικό μας γεφύρι της Άρτας».
Οι κάτοικοι αντιμετώπισαν με πολύ φιλική διάθεση τον υποψήφιο Δήμαρχο και την ομάδα που τον συνόδευε και συζήτησαν μαζί του, θέτοντας πολλές ερωτήσεις.
Από την πλευρά του ο Υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα προβλήματα της περιοχής και σαφώς δεν περιμένει την περίοδο των εκλογών για να θυμηθεί την Περιφέρεια του νησιού.
Πράγματι ο Φίλιππος Τζίτζης στις παρεμβάσεις του για το σύνολο της περιφέρειας του νησιού έχει αναφερθεί στο μείζον πρόβλημα της συγκοινωνίας (είτε με ΚΤΕΛ είτε με δημοτική συγκοινωνία) ενώ ζητά επιτακτικά οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Φιστικιού να καλύπτουν όλες τις περιοχές της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png