Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Επίσκεψη Παναγιώτη Κουκούλη στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Αίγινα Μπορείς. Δελτίο Τύπου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Κουκούλης και στελέχη του συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ επισκέφθηκαν χθες 10 Απριλίου τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην Σκοτεινή. Στον Σταθμό, η λειτουργία του οποίου είναι καθοριστική για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ενημερώθηκαν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Α. Μαρμαρινό για την λειτουργία και τις ανάγκες του Σταθμού και της Υπηρεσίες Καθαριότητας γενικότερα.

Τα στελέχη του συνδυασμού εξέφρασαν την ανησυχία τους για την αποτελεσματικότητα της Υπηρεσίας Καθαριότητας, ενόψει των εορτών του Πάσχα και του καλοκαιριού. Ο κύριος Μαρμαρινός εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η υπηρεσία θα έχει στη διάθεσή της το προσωπικό και τα απορριμματοφόρα που είναι απαραίτητα. Τόνισε ταυτόχρονα ότι η επάρκεια αυτή είναι οριακή και τυχόν βλάβη σε οχήματα θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις. Η έλλειψη εφεδρικών οχημάτων επεσήμανε, οφείλεται στο ότι δεν διατέθηκαν τα απαραίτητα κονδύλια για την επισκευή και άλλων οχημάτων.

Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της ανακύκλωσης που έχει σταματήσει εδώ και πολλούς μήνες. Η επαναλειτουργία της ανακύκλωσης είναι αίτημα όλων των συμπολιτών μας. Ο κύριος αντιδήμαρχος είναι αισιόδοξος για επανέναρξη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα στελέχη του συνδυασμού μας ευχήθηκαν να επαληθευθεί η πρόβλεψή του, αλλά εξέφρασαν σοβαρές επιφυλάξεις, καθώς υπάρχουν ελλείψεις σε εξοπλισμό και προσωπικό.

Τέλος, ιδιαίτερα αρνητικές ήταν οι εντυπώσεις από τον χώρο του Σταθμού. Μεγάλος αριθμός από παλιά και άχρηστα οχήματα και μηχανήματα, καινούργιος εξοπλισμός που παραμένει αναξιοποίητος καθώς και η απουσία μέσων πυρόσβεσης και φύλαξης/επιτήρησης του Σταθμού φανερώνουν την έλλειψη οργάνωσης και φροντίδας. Στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων χρειάζονται πολλά να γίνουν.

Αίγινα Μπορείς
Παναγιώτης Κουκούλης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png