Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Νίκος Αλυφαντής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Νίκου Αλυφαντή με τον συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα το 1948 στην Αθήνα. Γονείς μου, ο Γιώργος Αλυφαντής του Νικολάου και η Ευαγγελία Αλυφαντή. Σπούδασα Μηχανολόγος-Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια στην Ιταλία. Μιλάω τρεις ξένες γλώσσες και εργάστηκα στο εξωτερικό και στην Ελλάδα σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων εταιρειών. Από το 2002 εργάζομαι σαν ελέυθερος επαγγελματίας με δική μου εξαγωγική-εμπορική εταιρεία . Είμαι
παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Ευγενία Αλυφαντή το γένος Ανδρέα Δεγαΐτα. Έχουμε τρεις γιους, το Γιώργο,τον Άρη και το Ρωμανό πτυχιούχους Ανωτάτων Σχολών.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png