Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

"Αίγινα Ώρα Συνεργασίας". Δελτίο Τύπου για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού.

"Αίγινα Ώρα Συνεργασίας". Δελτίο Τύπου.
Ο Αιγινήτικος λαός μίλησε. Το μήνυμα στάλθηκε και ήταν ηχηρό! Κόσμος από κάθε άκρη του νησιού ήταν χθες εκεί, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας". Ο
Φίλιππος Τζίτζης σε μία εκδήλωση που παρουσίασε τους βασικούς τομείς του προγράμματος μας, έστειλε το μήνυμα της αλλαγής σελίδας προς πάσα κατεύθυνση. Ένα πρόγραμμα υλοποιήσιμο με συγκεκριμένους στόχους για την επόμενη μέρα, με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Τι χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί ; Πολιτική βούληση. Το στοιχείο αυτό, το οποίο απουσίαζε από κάθε Δημοτική Αρχή μέχρι και σήμερα στην Αίγινα. Ο κόσμος έδειξε ενθουσιασμένος από τις προγραμματικές εξαγγελίες του υποψηφίου Δημάρχου, επιδοκιμάζοντας καθετί νέο.

Στη συνέχεια, ο κύριος Τζίτζης, παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού με τη σειρά αναγραφής τους στο ψηφοδέλτιο, πραγματικά μέσα σε αποθέωση από το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο δρόμο. Όλοι μαζί αφού ευχαρίστησαν τον κόσμο που μας έκανε την μεγάλη τιμή με την παρουσία του χθες βράδυ, έδωσαν ραντεβού για τις 23 Μαΐου στην κεντρική προεκλογική ομιλία του συνδυασμού μας στην παραλία της Αίγινας. Η υπόσχεση που δόθηκε ήταν ότι η χθεσινή  γιορτή που στήθηκε δίνοντας σαφές αέρα νίκης στο συνδυασμό μας, θα επαναληφθεί αρχικά στις 26 του Μάη με την είσοδό μας στο δεύτερο γύρο.

Βήμα βήμα μέχρι την τελική νίκη που θα οδηγήσει το παλιό στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας και θα ανοίξει τις πόρτες του ΝΕΟΥ και ΑΦΘΑΡΤΟΥ  για την Αίγινα που ονειρευόμαστε μακριά από κατεστημένα και εξαρτημένους Δημάρχους πιόνια.

Υ.Γ. Τα χαλκευμένα και στημένα γκάλοπ, τα οποία όλοι γνωρίζουμε ποιοι τα πληρώνουν και τα «μαγειρεύουν» , μας προκαλούν απλά γέλιο. Ο κυρίαρχος λαός μας, είναι ο μόνος που έχει τη δύναμη να επιλέξει πραγματικά. Στις επερχόμενες εκλογές θα δώσει σε όλους αυτούς που επιχειρούν να τον κοροϊδέψουν και να τον χειραγωγήσουν για ακόμη μία φορά, την απάντηση που τους αξίζει!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png