Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Γρηγόρης Μαλτέζος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Γρηγόρη Μαλτέζου με τον συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα στην Αίγινα τον Απρίλη του 1957 μ.Χ.
Τέλειωσα ΤΕΙ Αθήνας σαν Τεχνολ. Ηλεκτ. Μηχ.  με ειδίκευση σε Ενεργειακά Συστήματα & Αυτοματισμούς.
Μετά στη Γαλλία, για εξειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική, Ενεργειακή Διαχείριση,  Συστήματα Οικολογικής Δόμησης κ.α. .
Είμαι συζευγμένος από 1980 με την Βάλια Καραγιάννη (Αρχιτέκτονα Μηχαν. D.P.L.G.) και έχω 2 παιδιά (το Θεμιστοκλή και την Αντιγόνη) και 4 εγγόνια .
Εργάζομαι στη ΔΕΗ (1986- ) στη Δ/νση  Εναλλακτικών Μορφών Ενέργειας (με 18 αιολικά πάρκα, 80 φωτοβολταϊκά), ΔΥΣ τομ. Τηλεπικοινωνιών και τώρα στον κλάδο Περιβάλλοντος της Δ/σης Στρατηγικής.
Συνεργάζομαι στο τεχνικό γραφείο «ΒΙΟΔΟΜΗ» (Βιοκλιματική Δόμηση – Εφαρμογές Α.Π.Ε.) , όπου μελετούμε & κατασκευάζουμε Οικολογικά σπίτια από το 1983.
Τις πρώτες 3 μεγάλες Ανεμογεννήτριες στον Ελληνικό χώρο τις «φυτέψαμε» 1 στη Νάξο και 2 στο Έπος Βροντάδου στη Χίο.
Το 1986 ( μετά το Τσερνομπίλ ) δημιουργήσαμε το «Οικολογικό Εργαστήρι», με το οποίο γυρίζουμε σ’ όλη την Ελλάδα και το 2013 την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "ΧΕΛΩΝΑ".


Με την πολιτική και οικολογική δράση έχω αναμιχθεί από 15 μου. (Μαθητικές και Φοιτητικές ομάδες, Δημοτικές Κινήσεις (Αίγινα), Συμμετοχή σε Οικολ. συλλόγους –  ΟΙΚΟΛ. ΕΝΑΛΛ.89 κ.α.). Μέλος  ΠΣ Οικολόγων Πράσινων.
Μερικά από τα Χόμπι μου: Διάβασμα, θαλάσσια σπορ, παίζω και κατασκευάζω διάφορα μουσικά όργανα κ.α.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png