Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

"Αίγινα Μπορείς". Συναντήσεις με μέλη των Δ.Σ. συλλόγων στην Κυψέλη και στους Αγίους.

"Αίγινα Μπορείς". Δελτίο Τύπου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Κουκούλης και μέλη του συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ πραγματοποίησαν προγραμματισμένες συναντήσεις την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 με μέλη του ΔΣ του Μορφωτικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης και την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 με μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων.
Στην Κυψέλη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις δράσεις του Συλλόγου με ιδιαίτερη έμφαση στη μεγάλη σημασία της διατήρησης και ανάδειξης των εθίμων και ιδιαίτερα του Λειδινού.
Στους Αγίους συζητήθηκαν επίσης τα θέματα τα σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν στα μέλη του συνδυασμού μας η διαμόρφωση και η εξαιρετική φροντίδα των κτιρίων του παλαιού σχολείου των Αγίων που φιλοξενούν τον Σύλλογο.
Και στις δύο συναντήσεις δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν επίσης γενικότερα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους των περιοχών, όπως η συγκοινωνία, η κατάσταση του οδικού δικτύου και η πολιτική προστασία, ενώ για μια ακόμη φορά τονίσθηκε από όλους η απαράδεκτη κατάσταση στην καθαριότητα και τη διαχείριση των απορριμμάτων και η ανάγκη για βελτίωση το ταχύτερο δυνατόν.
Ο κ. Π. Κουκούλης τόνισε, για άλλη μια φορά, τη βασική θέση του Συνδυασμού μας, ότι οι Σύλλογοι του νησιού πρέπει να έχουν σημαντικό και βασικό ρόλο στη διαμόρφωση και την υλοποίηση της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής.

Αίγινα Μπορείς
Παναγιώτης Κουκούλης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png