Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

"Αίγινα Αποφασίζεις". Δελτίο Τύπου για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού.

"Αίγινα Αποφασίζεις". Δελτίο Τύπου
«Αισθάνομαι βαθιά συγκινημένος για την στήριξή σας στο πρόσωπό μου» είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Ζορμπάς απευθυνόμενος στο πλήθος των υποστηρικτών του, που έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του συνδυασμού Αίγινα Αποφασίζεις και κατέκλυσαν την Οδό Αφαίας κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων του προεκλογικού κέντρου του συνδυασμού, το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου, στην οποία χοροστάτησε ο Αιδεσιμότατος π. Νικόλαος Γαρυφάλλου.
«Η παρουσία σας είναι η δύναμη μας και μας τιμά ιδιαίτερα» είπε ο κ. Ζορμπάς, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στα «πολλά και χρονίζοντα προβλήματα της Αίγινας», τα οποία «απαιτούν άμεση αντιμετώπιση» και χαρακτήρισε ως «αδιαπραγμάτευτες αξίες» τη διαφάνεια, την εντιμότητα, την αξιοκρατία, ενώ μίλησε και για την ανάγκη αξιοποίησης όλων των δημιουργικών δυνάμεων της Αίγινας.
Και κατέληξε λέγοντας: «Προχωράμε με αισιοδοξία στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση και σας καλούμε να μας εμπιστευτείτε και να συμπορευτείτε στον αγώνα μας για την ανάπτυξη και την προκοπή του νησιού που αγαπάμε. Γιατί Αίγινα το αξίζεις! Γιατί Αίγινα τώρα αποφασίζεις!».
Τέλος, θερμό ήταν το χειροκρότημα των συγκεντρωμένων, όταν ο κ. Ζορμπάς παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του, τους οποίους χαρακτήρισε ως ανθρώπους «από όλο το κοινωνικό φάσμα, χωρίς αποκλεισμούς, από την πόλη και την περιφέρεια, με μοναδικό κριτήριο την ανιδιοτελή αγάπη και θέληση προσφοράς για το κοινό καλό».


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png