Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

"Αίγινα Αποφασίζεις". Επίσκεψη στους Αγ. Ασωμάτους και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο.

"Αίγινα Αποφασίζεις". Δελτίο Τύπου.
Επίσκεψη του Γιάννη Ζορμπά και υποψηφίων συμβούλων του σε Αγίους Ασωμάτους και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας.
Την Δευτέρα 13/5 το απόγευμα μέλη του συνδυασμού "Αίγινα Αποφασίζεις" και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς επισκέφτηκαν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας το οποίο στεγάζεται σε κτίριο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Αίγινας (παλιό αμαξοστάσιο) και διαπίστωσαν ότι χρήζει επισκευών.
Συζητήθηκε επίσης με τον αξιωματικό υπηρεσίας η αναγκαιότητα δημιουργίας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αντί κλιμακίου. Σήμερα το κλιμάκιο αυτό απαριθμεί 55 άτομα αλλά ο φόρτος εργασίας είναι αρκετά μεγάλος, καθώς η Αίγινα και το Αγκίστρι που υπάγονται στον ίδιο κλιμάκιο δέχονται μεγάλο αριθμό επισκεπτών ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο. Απαιτείται πολιτική παρέμβαση του Δημάρχου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ώστε να υλοποιηθεί αυτή η αλλαγή καθώς ο δήμος είναι υποχρεωμένος να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης και λειτουργίας του εν λόγω κλιμακίου.
Νωρίτερα την ίδια ημέρα επισκέφτηκαν επίσης την περιοχή των Αγίων Ασωμάτων και συνομίλησαν με κατοίκους. Διαπίστωσαν τον ελλιπή οδικό φωτισμό και την ανάγκη να επισκευαστούν / τσιμεντροστρωθούν δρόμοι της περιοχής. Οι κάτοικοι επίσης εστίασαν στο φαινόμενο των συχνών διακοπών υδροδότησης και ζήτησαν από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά να θέσει το θέμα αυτό στις άμεσες προτεραιότητές του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png