Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Απόστολος Κασελούρης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Απόστουλου Κασελούρη με τον συνδυασμό "Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1961. Σπούδασα βιβλιοθηκονομία στο ΑΤΕΙ Αθηνών. Προσλήφθηκα στην Εθνική Βιβλιοθήκη όπου δούλεψα από το 1980 έως το 1993 οπότε
ήρθα στην Αίγινα και δούλεψα στην δημόσια Βιβλιοθήκη έως το 2018
Υπήρξα για μια δεκαετία εκπρόσωπος των εργαζομένων στο εφορευτικό συμβούλιο της Εθνικής Βιβλιοθήκης , για πολλά χρόνια εκπρόσωπος των εργαζομένων στις δημόσιες βιβλιοθήκες στο υπηρεσιακό συμβούλιο, εκπρόσωπος στην ΠΟΣΥΠ.
Για πολλές φορές υπηρέτησα από θέσεις ευθύνης ( Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γεν, Γραμματέας ) τους συλλόγους υπαλλήλων της Εθνικής βιβλιοθήκης και τον σύλλογο υπαλλήλων των δημοσίων βιβλιοθηκών.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png