Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Νικόλαος Τσιμπίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Νικόλαου Τσιμπίδη με τον συνδυασμό "Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Συνταξιούχος μετά από σαράντα χρόνια δουλειά . Τα τριάντα τρία στα ναυπηγεία Ελευσίνας μηχανουργός στο επάγγελμα (μεταλλεργάτης). Παντρεμένος με δύο παιδιά και δυο εγγόνια.
Συμμετοχή στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων στο γυμναστικό σύλλογο Πετρούπολης (Ομάδα Βόλεϊ και κολύμβησης ). Δέκα χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο (ταμίας). Με την Αίγινα συνδέομαι από το 1980. Ενασχόληση με τον ναυτικό όμιλο Πορτών. Μέλος στο διοικητικό συμβούλιο αρκετά χρόνια και στο προηγούμενο συμβούλιο σαν γραμματέας. Μέλος της επιτροπής κατοίκων πορτών και ορεινών χωριών που αγωνίστηκε για την ενεργοποίηση της δημοτικής συγκοινωνίας που είχε σταματήσει για πέντε μήνες.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png