Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Η μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων του δεύτερου γύρου σε συνεχή ροή.

 
 
Το Aegina Portal και θα παρουσιάσει, σε συνεχή ροή, τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων για το δεύτερο γύρο που θα αναδείξουν το δήμαρχο της Αίγινας. Λίγη ώρα αφού κλείσουν οι κάλπες τα δεδομένα από τα 27 εκλογικά τμήματα του νησιού θα παρουσιάζονται και θα αναλύονται από τον Σαράντη Ευσταθόπουλο, τόσο από την ραδιοφωνική εκπομπή που θα βρίσκεται σε εξέλιξη εκείνη την ώρα, όσο και μέσω γραφικών στην κεντρική σελίδα του Aegina Portal.

Ο Σταύρος Ρωπαΐτης θα μεταφέρει για μια ακόμη φορά τον παλμό από τα εκλογικά κέντρα των δύο υποψηφίων δημάρχων, και, βέβαια, τις δηλώσεις, τόσο των ίδιων και των συνεργατών τους, όσο και άλλων μελών που θα συμμετέχουν στη νέα δημοτική αρχή της Αίγινας. Και αυτή τη φορά σε κεντρικά σημεία του νησιού, μεταφέροντας τον παλμό των εκλογών, θα βρίσκονται: η Νατάσα Παπαδοπούλου, η Δέσποινα Ρωπαΐτη, η Χρύσα Θεολόγου και η Μαρία Μαλτέζου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png