Δημοτικές Εκλογές 2023

"Αίγινα Αποφασίζεις". Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, στις δημοτικές εκλογές του 2023.

20221212_220938.jpg

"Αίγινα Αποφασίζεις". Δελτίο Τύπου.

Την κάθοδό του στις εκλογές του 2023 ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας με τη δημοτική του ομάδα και τους συνεργάτες του

Έναν πιο οικείο τρόπο διάλεξε ο κ. Ζορμπάς για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές τον Οκτώβρη του 2023.

Στην συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν η δημοτική ομάδα και συνεργάτες του Δημάρχου, κυριάρχησε η αισιοδοξία και το καλό κλίμα, ενώ συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα.

Όλοι συμφώνησαν ότι έχουν γίνει πολλά στο νησί, άλλωστε, αυτό είναι που τους μεταφέρουν και οι ίδιοι οι δημότες, αλλά γνωρίζουν ότι έχουν να κάνουν ακόμα περισσότερα.

Ο Δήμαρχος κατέστησε σαφές ότι η κάθοδος θα είναι αυτόνομη και σκοπός του είναι η δημιουργία μιας συμμαχίας ενεργών πολιτών, ανθρώπων που νοιάζονται για τον Δήμο Αίγινας και θέλουν την ανάπτυξή του. Ανέφερε ότι και ο ίδιος εισπράττει από την κοινωνία ένα αίσθημα ικανοποίησης για την διευθέτηση και επίλυση καθημερινών ζητημάτων, αλλά και ένα γενικευμένο αίτημα δημιουργικής εξέλιξης.

Τόνισε, επίσης, ότι παραμένει πιστός στον προσανατολισμό του, που δεν είναι άλλος από την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων τόσο των δημοτών όσο και των επισκεπτών του νησιού, με όραμα και προγραμματισμό για μεγάλα έργα πνοής.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png