Δημοτικές Εκλογές 2023

Δύο νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι με την υποψήφια δήμαρχο Αίγινας Σίλα Αλεξίου.

sila-alexiou-ypopsifio-00i.jpg

Την συμμετοχή δυο νέων υποψηφίων συμβούλων στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ για την Αίγινα», ανακοίνωσε σήμερα η υποψήφια δήμαρχος Αίγινας Σίλα Αλεξίου. Πρόκειται για τον Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ ε.α και πρώην Λιμενάρχη Αίγινας, Σταύρο Χαλδαίο, και την διευθύντρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αίγινας, Κατερίνα Βάρτζελη. Και οι δυο, πρόσωπα γνωστά της Αιγινήτικης
κοινωνίας, που μπαίνουν με ενθουσιασμό στη μάχη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών για να προσφέρουν στην Αίγινα, ο καθένας με τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά:

Ο Σταύρος Χαλδαίος γεννήθηκε στην Αίγινα τον Ιούνιο του 1965 και ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Β' Δημοτικό Αίγινας και στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αίγινας αντίστοιχα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος της Σχολής Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος. Ως αξιωματικός του Λιμενικού υπηρέτησε, εκτός των άλλων, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά ως Διοικητής Λιμενικής Αστυνομίας, ως Λιμενάρχης στην Αίγινα, στις Σπέτσες και την Ιτέα και ως Διευθυντής Προμηθειών και Διευθυντής Αλιείας στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ. και έκτοτε διαμένει μόνιμα στην Αγία Μαρίνα Αίγινας, όπου  βρίσκεται και η επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων της συζύγου του.


Η Κατερίνα Βάρτζελη είναι διευθύντρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ της Αίγινας. Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αίγινα, όπου αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Αίγινας, ενώ φοίτησε στη συνέχεια στο Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ, καθώς και στο αντίστοιχο Πανεπιστήμιο Φινλανδίας. Μεταπτυχιακές σπουδές έκανε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και αφού εργάστηκε σε νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα της Φινλανδίας και της Αθήνας, αλλάζοντας επαγγελματικό προσανατολισμό, καθώς έχει άριστη σχέση με τις ξένες γλώσσες, Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Φινλανδικά, το 2016 ξεκίνησε στην Αίγινα μια νέα επαγγελματική πορεία στον χώρο της διδασκαλίας ξένων γλωσσών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png