Δημοτικές Εκλογές 2023

Κομματική Οργάνωση Αίγινας του ΚΚΕ. Υποψήφιος δήμαρχος ο κ. Παναγιώτης Ηλίας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αντιπεριφέρεια Νήσων ο κ. Νίκος Πουλάκης.

panagiotis-ilias-ypopsifios-dimarxos.jpg

Κομματική Οργάνωση Αίγινας του ΚΚΕ. Δελτίο Τύπου.

Η Κομματική Οργάνωση Αίγινας του ΚΚΕ ανακοινώνει ότι ο Παναγιώτης Ηλίας μέλος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και νυν Δημοτικός Σύμβουλος, θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ενώ ο Νίκος Πουλάκης συνταξιούχος γιατρός πνευμονολόγος, θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Αντιπεριφέρεια Νήσων του Αργοσαρωνικού.

Τα κομματικά μέλη της ΚΟΒ Αίγινας, οι φίλοι και συμπορευόμενοι με το ΚΚΕ, εργαζόμενοι, αυταπασχολούμενοι, άνθρωποι του μόχθου, του πολιτισμού και της διανόησης, με αγωνιστική διάθεση, είναι έτοιμοι να δώσουν με αισιοδοξία τη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τόσο στον Δήμο Αίγινας όσο και στην Περιφέρεια Αττικής, με υποψήφιο περιφερειάρχη το Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αποτελούν εγγύηση μαχητικής αντιπολίτευσης από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων, για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων!

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Αίγινας, όπου θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι στο νησί μας.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png