Δημοτικές Εκλογές 2023

Κάλυψη των κεντρικών προεκλογικών ομιλιών των υποψηφίων δημάρχων.

aegina-portal-ekloges.jpg

Το Aegina Portal απέστειλε στη 1 Οκτωβρίου 2023, ενημέρωση μέσω email, προς τους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών, σχετικά με την κάλυψη των κεντρικών προεκλογικών τους ομιλιών ή εναλλακτικά την παρουσίαση της υποψηφιότητάς τους με video έως 20 λεπτά. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 22 Σεπτεμβρίου, ορίστηκαν οι ημερομηνίες των κεντρικών προεκλογικών ομιλιών των τριών υποψηφίων δημάρχων. Η κεντρική προεκλογική ομιλία του κ. Παναγιώτη Ηλία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 1 Οκτωβρίου, της κ. Σίλας Αλεξίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και του κ. Γιάννη Ζορμπά την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Το κείμενο της ενημέρωσης προς τους υποψηφίους δημάρχους είναι το ακόλουθο:

Όπως και στις προηγούμενες δημοτικές προεκλογικές περιόδους, έτσι και στην παρούσα, το Aegina Portal προτίθεται να καλύψει δημοσιογραφικά τις κεντρικές προεκλογικές ομιλίες των υποψηφίων δημάρχων της Αίγινας. Eναλλακτικά ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του στο Aegina Portal με video διάρκειας έως 20 λεπτών.
 
Με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών της Αίγινας, σας καλούμε να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε την κάλυψη της κεντρικής προεκλογικής σας ομιλίας ή εναλλακτικά την παρουσίαση της υποψηφιότητά στο Aegina Portal με video διάρκειας έως 20 λεπτών. Σε κάθε περίπτωση το video θα προβληθεί με ξεχωριστή ανάρτηση στην αρχική σελίδα του Aegina Portal.
 
Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της περιόδου, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν.

Η εμφάνιση στο debate δεν προσμετράται στην εμφάνιση της κεντρικής ομιλίας.
 
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον ν. 3870/2010, σε διαδικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες επιτρέπεται μία μόνο εμφάνιση των επικεφαλής των συνδυασμών κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Από τον περιορισμό αυτό εξαιρούνται οι οργανωμένες συζητήσεις, στις οποίες είναι παρόντες τουλάχιστον τα 2/3 των ανακηρυχθέντων υποψηφίων δημάρχων, οπότε και η εμφάνισή τους δεν προσμετράται.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png