Δημοτικές Εκλογές 2023

Γιάννης Ζορμπάς: "Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους, γιατί όλοι θέλουμε το καλύτερο για την Αίγινα". Οι πανηγυρισμοί μετά τη νίκη.

panirigirsmoi-zorbas.jpg
Από νωρίς το βράδυ ο δρόμος μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού "Αίγινα Αποφασίζεις Ξανά" του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, είχε γεμίσει από φίλους, υποψηφίους και συνεργάτες του συνδυασμού, που συγκεντρώθηκαν για να μάθουν τα αποτελέσματα από την μεγάλη οθόνη που είχε τοποθετηθεί εκεί.


Οι πανηγυρισμοί και τα πρώτα χαμόγελα δεν άργησαν να έρθουν με την ανακοίνωση των  αποτελεσμάτων. Τα χειροκροτήματα, οι επευφημίες και η μουσική που ξεκίνησε λίγο αργότερα, συμπλήρωσαν την ατμόσφαιρα της νίκης, που γρήγορα μετατράπηκε σε μία γιορτή, με τους παρευρισκόμενους να συγχαίρουν τον κ. Ζορμπά και τους συνεργάτες του για την μεγάλη τους επιτυχία, καθώς ο κ. Ζορμπάς επανεξελέγη δήμαρχος με το δυσθεώρητο 70%!
 
 Όταν τα αποτελέσματα κλείδωσαν την μεγάλη νίκη του συνδυασμού, ο δήμαρχος Γιάννης Ζορμπάς κατευθύνθηκε στο βήμα και με μία σύντομη ομιλία ευχαρίστησε τους πολίτες και τους συνεργάτες του, δίνοντας το στίγμα της επόμενη μέρας: "Από αύριο έχουμε δουλειά", είπε. Στη συνέχεια συνεχάρη τους άλλους δύο συνδυασμούς που συμμετείχαν στον προεκλογικό αγώνα λέγοντας ότι "έδωσαν έναν έντιμο αγώνα".  Ακολούθως είπε: "Μου τηλεφώνησε και η κ. Σίλα Αλεξίου, με συνεχάρη, Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους, γιατί όλοι θέλουμε το καλύτερο για την Αίγινα". Ολοκληρώνοντας την ομιλία του είπε: "Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε μία ισχυρή ομάδα στο δημοτικό συμβούλιο, έτσι ώστε να πετύχουμε όσα έχουμε σχεδιάσει". Τέλος τόνισε ότι: "Θέλουμε να κτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον, μία καλύτερη ποιότητα ζωής, μία καλύτερη καθημερινότητα και αυτό που έχω πει, θέλω όταν οι πολίτες ξυπνούν, όταν πάνε στις δουλειές τους να αντικρίζουν ένα καλύτερο περιβάλλον, ένα πιο όμορφο περιβάλλον, γιατί αυτό που αντικρίζουμε κάθε μέρα αυτό μας γεμίζει. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας".
 
Στη συνέχεια ο κ. Ζορμπάς χαιρέτησε όσους περισσότερους μπορούσε από τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί, τους έσφιξε το χέρι και τους ευχαρίστησε, ενώ και εκείνοι εξέφραζαν τη χαρά τους για τη μεγάλη νίκη, με ευχές για την επόμενη μέρα.
 
Ακολούθησε το καθιερωμένο πέρασμα του νικητή των εκλογών από την παραλία της Αίγινας, το οποίο μετατράπηκε σε μία μαζική συγκέντρωση με εκατοντάδες πολίτες να συγκεντρώνονται και να γεμίζουν την παραλία, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή εικόνα. Την ίδια ώρα πυροτεχνήματα και καπνογόνα από τα σκάφη συμπλήρωναν την γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι κάτοικοι του νησιού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα καταστήματα της παραλίας, υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τον κ. Ζορμπά και τους συνεργάτες τους, θέλοντας να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png