Δημοτικές Εκλογές 2023

Σίλα Αλεξίου: "Θα συνεχίσουμε από το μετερίζι της αντιπολίτευσης, την προσπάθειά μας για μία καλύτερη Αίγινα".

sila-alexiou-dilosi.jpg
Δήλωση στο Aegina Portal έκανε το βράδυ της Κυριακής, μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Μαζί μπροστά για την Αίγινα" κ. Σίλα Αλεξίου, η οποία από τη νέα δημοτική περίοδο, θα είναι δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο. 


Η κ. Σίλα Αλεξίου δήλωσε: Η Αίγινα ψήφισε, αποφάσισε, είναι απολύτως σεβαστό το αποτέλεσμα. Συγχαίρω τον κύριο Γιάννη Ζορμπά που επανεξελέγη δήμαρχος. Είμαι υπερήφανη για τον αγώνα που κάναμε, γιατί ήταν ένας έντιμος αγώνας, καθαρός. Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη ενός αρκετά μεγάλου ποσοστού των Αιγινητών, των ψηφοφόρων, των δημοτών της Αίγινας. Θα συνεχίσουμε από το μετερίζι της αντιπολίτευσης την προσπάθειά μας για μία καλύτερη Αίγινα και επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους ψηφοφόρους μας, που άντεξαν σε πιέσεις και άλλου είδους συμπεριφορές, που εμείς δεν τις υιοθετήσαμε". 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png